Introduktion

Et Pirat rollespil i rummet

Arrangementet har en tematiseret setting i året 2313 på en forladt fragt rumstation, som er blevet overtaget af universets pirater/lommetyve/fritænkere og opportunister. Rumstationens mange lagerhaller fremstår derfor som konverterede fra fragt til beboelse, med forhåndenværende materialer. Skrevet på en anden måde er rumstationen hastigt opført slumby bygget af paller, metalplader og andre materialer. Slumbyen er et virvar af handelsboder, beboelse, luftsluser, barer, neonlys og reklamesøjler. Hvor det eneste naturlige lys, er lyset fra stjernerne, der indimellem kan ses igennem et af de meget få udkigspunkter på stationen. 

New Tortuga

Spillet foregår på rumstationen New Tortuga. Det mest oplagte er at samle en gruppe venner og komme som en rumpirat besætning. Klar til en festlig landlov, lyssky handler og muligheden for at tjene lidt ekstra.

Men der vil naturligvis også være faste beboere der er handlende, en kirke, eller noget helt tredje som i finder på. Det skal naturligvis passe ind i verdenen, som du kan læse mere om her på siden. Hvis i er i tvivl om jeres koncept passer ind kan i skrive til vores mail, så tager vi en snak om det. Vi plejer at være ret åbne for jeres forslag, så bare sæt fantasien i gang.

Rumpirater og Rumstationen

En del rumpirater vælger at lave kombination, for at sprede risikoen for manglende indtægter. Nogle Handlende vælger at flyve ud på missioner, for at ´finde´ billige varer. Det er derfor muligt at kombinerer Rumeventyr og aktion spil med det mere rolige spil på rumstationen. Under alle omstændigheder vil vi gerne høre fra jer, så vi kan få holdet på hjemmesiden. 

 

 

Rumvæsner

Det vil også være muligt at spille rumvæsen. Dette kræver dog at du selv skriver en BG, hvor du forklarer hvad planet du kommer fra og hvad der kendetegner din race. Det er vigtigt for os, at ingen spillere har ”særlige evner” som giver dem fordele i spillet. 

 

 

 

 

 

 

Concept art

Share with #ROD5

Spørgsmål?