Hvem er vi

Rom & Dukater franchiset har eksisteret siden 2009, og har siden gennemført fire udgaver arrangementet. Målet har i alle tilfælde været at udfordre de alment accepterede dogma i rollespilsmiljøet. I første omgang var det at gennemføre et arrangement, designet af voksne til voksne med adgang til alkohol kombineret med rollespil. Samtidigt klart forventer at deltagerne er ingame i spilområdet, og at deltagerne her respekt for hinanden og deres indbyrdes grænser. Senere blev ambitionerne at udvide spiloplevelsen og måden vi opbygger spilverdenen og plots, mens vi samtidigt bevarer udgangspunktet.

Det er vores fældes ambition at forsat at bibeholde udgangspunktet, mens vi samtidigt bibeholder ambitionen om at udfordrer dogma i en eller flere retninger i projektet. I som deltagere kan derfor forvente et ambitiøst projekt, som sandsynligvis vil udfordre jer og er en anderledes oplevelse, særligt hvis i vælger at engagerer jer tidligt i processen. Rom & Dukater vil arbejde videre med vores koncept omkring BG-plots, og samskrivning af spil og verden med jeres roller. For at kunne give en dynamisk, levende verden.  Samtidigt er det vigtigt for os at rammerne omkring deltagelsen er så gode som mulige, så kommunikation og praktiske forhold er i orden.

Arrangementet har i sin historik samarbejdet med tæt med forskellige foreninger, om at afholde og organiserer projektet. -Vi takker for samarbejdet! Til Rom & Dukater 5 samarbejder vi tæt med Wonder Studios omkring de praktiske rammer, mens planlægningen og afviklingen bliver lavet inden for det samme hold af arrangører som tidligere. I kan derfor forvente en rød tråd mellem de tidligere arrangementer til Rom & Dukater 5. 

Arrangører
Juridisk Hovedarrangør:
Mikkel Ørsøe

Vagthavende Hovedarrangør:
Rikke Ørsøe

Game design:
Anastasia Sibirtseva

Økonomi, Rumsimulator & betalingssystem
Michael Rosenørn

Hjemmeside, VR & betalings system
Joachim Dittmann

 

Hjælpere med særligt ansvar

Rumhavnemester & simulator afvikler
Kaare Hussmann

Ingame kro/rumbar
Tanja Juul & Sunge G. Hansen

 

 

Concept art

Share with #ROD5

Any questions?