Hvad du kan spille

Intro
De fleste deltager sammen med et hold på mellem tre til ti deltagere. Vi anbefaler alle at finde sammen på et hold, som gerne vil opleve den samme type af spil. Samtidigt er det også relevant at overveje ambitionerne i forhold til lejr, kostumer og udstyr. De fleste hold splejser til de fældes udgifter og madordninger. Det sker at der er personer som vælger at deltage uden et hold, hvilket er en mulighed som vi umiddelbart ikke anbefaler. Men vi arbejder løbende på at kunne hjælpe deltagere som af den ene eller anden grund ikke er en del af et hold. Du kan læse mere om det i sektionen ´Praktisk´

Rumpirater.

Spillet foregår på rumstationen New Tortuga. Det mest oplagte er at samle en gruppe venner og komme som en rumpirat besætning. Klar til en festlig landlov, lyssky handler og muligheden for at tjene lidt ekstra.

En del af Rum stationen.

Men der vil naturligvis også være faste beboere der er handlende, en kirke, eller noget helt tredje som i finder på. Det skal naturligvis passe ind i verdenen, som du kan læse mere om her på siden. Hvis i er i tvivl om jeres koncept passer ind kan i skrive til vores mail, så tager vi en snak om det. Vi plejer at være ret åbne for jeres forslag, så bare sæt fantasien i gang.

En blanding af Rumpirater og Rumstationen.

En del rumpirater vælger at lave kombination, for at sprede risikoen for manglende indtægter. Nogle Handlende vælger at flyve ud på missioner, for at ´finde´ billige varer. Det er derfor muligt at kombinerer Rumeventyr og aktion spil med det mere rolige spil på rumstationen. Under alle omstændigheder vil vi gerne høre fra jer, så vi kan få holdet på hjemmesiden.

Rumvæsner.

Det vil også være muligt at spille rumvæsen. Dette kræver dog at du selv skriver en BG, hvor du forklarer hvad planet du kommer fra og hvad der kendetegner din race. Det er vigtigt for os, at ingen spillere har ”særlige evner” som giver dem fordele i spillet. 

 

Er du i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om hvad du skal spille, så skriv en mail til os. Vi har masser af gode forslag til roller der både giver fedt spil til dig, og hjælper os med at opbygge en levende spilverden.

 

 

Forslag vi kan komme på:

Vi ville gerne kunne tilbyde et virvar af handel på rumstationen. Siden de fleste pirater netop lever af at handle med loot vil vi tilskynde, stimulere og støtte salg af specialiserede ydelser, varer og tjenester med hinanden. Gerne på en meget offentlig måde, med skilte og vokale ytringer.

Vi har lige nu følgende åbne koncepter, der giver direkte adgang til spilmekanikker og allround bedre spil og stemning for alle.

En kor/bar/taverna:

Vi har på nuværende to tavernaer tilmeldt, og vil gerne have et sted mere, hvor man kan mødes i spil og lægge skumle planer. Hvis det er noget som jeres hold kunne overveje, kan vi tilbyde flere modeler for hvordan det kunne foregå. Så kontakt os endeligt. 

Små madboder:

Vi ville gerne kunne tilbyde, et væld af mystiske madboder, der har et meget begrænset udvalg, ikke har åbent særligt længe eller er en decideret madordning som scenariet tilbyder. Vi opfordre derfor til at, de hold som planlægger at lave deres egen mad, samtidigt sælger deres overskuds forplejning fremfor at smide den ud. Hvis i gerne vil gå lidt længere og lave en bod på andre vilkår, kan vi tilbyde at hjælpe, så kontakt os endeligt.

Quantum telegrafen:

Er den eneste adgang til offworld kommunikation, og bruges typisk flittigt under spil til at kontakte spilverdenen udenfor spilområdet. Holdet få adgang til spilmekanikken, og passer derfor til et mindre hold som gerne vil have aktivt spil på stationen, og måske ikke har den store adgang til logistik men gerne vil overnatte i spilområdet. Techno klubben: Er en gruppe af fritænkere der tilbyder at modificere rustninger og våben, som  har tilknytning til rumhavnen. Konceptet kan tilføjes andre gruppe koncepter, men tilbyder gode muligheder for spil, relationer og spil mekanisk passiv indkomst. Kontakt os hvis det har interesse.

Concept art

Share with #ROD5

Any questions?