Hold

Efterhånden som de enkelte hold giver os informationer, ligger vi dem ud på hjemmesiden, sammen med eventuel kontakt information til den enkelte holdleder. Vi anbefaler at i anvender den oprettede gruppe på Facebook til at kommunikere bredt med hinanden. Hjemmesiden er tiltænkt som et hurtigt overblik over grupper og deres grundlæggende koncept.

Vi ønsker at i alle kontakter os med jeres koncepter, så vi kan få jer på hjemmesiden. Hvis jeres koncept ikke er klar vil vi alligevel gerne høre fra jer, når i har tilmeldt jer ved at betale deltagergebyr.

Holdeder: Sune Grube

Kro/Bar ``De originale``

De fleste de ”originale” kender den bistre britiske kroejer, som havde sin kro opsat i alle større pirat dominerede områder i 1650érne. De fleste kender også rygterne om hans blide kone som nogen beskylder for at banke ham, selvom han benægter de blå øjne med undskyldninger om hylder og døre. Den hjemmelavede cider, vin og øl. De lange varme sommeraftener med sang og glæde.
Kroen tiltaler de svært kultur konservative træben, øjenklapper og trekantshatte, som kan snakke om ”den sorte baronesse”, ”Slagteren fra Shanghai” og ”Wu boys” indtil de kulturradikale høres implantater brænder ud, syns implantaterne slukker og co-synapse processerne går i limbo.
Etablissementet lugter af tjære, saltvand og tang tilsat syntetiske mågeskrig. Det rygtes at der stadigvæk serveres hjemmebryg som i gamle dage, men den skønne kromutter har gang i nye spændende eksperimenter. Kom og se hvad hun har fundet på!

Skulle du være så uheldig at din krop ikke længere kan opretholde liv og du skulle dø, vil din sjæl gå i limbo indtil den kan finde hjem i en klonet krop. Denne klon er dyrket i klonfabrikken, enten med det samme eller fra deres lager. Det er dyrt nok at købe en klon inden for det normale etablerede samfund, så dyrt at mange almindelige arbejdere ender i evigt limbo, fordi deres nærmeste ikke kan betale for en ny klon. Uden for det etablerede samfund, er kloner endnu mere vanskelige at få fat i. Heldigvis har et hold af specialister fra det etablerede samfund, bygget et tilbud her på stationen. Siden udgifterne til bestikkelser, reservedele og biotek forsyninger er astronomiske på det sorte marked, afspejler det sig i prisen for en klon.
Frygten for at blive fanget i evigt limbo betyder, at ingen tør lægge sig ud med specialisterne fra kloningsfabrikken. De modtager derfor stor ærefrygt, overtro og respekt fra de fleste. 

Holdleder: Christina Brink

Voodoo kirken

Voodoo har traditionelt været den stærkeste religion blandt de ”originale” og kulturkonservative pirater dyrker ofte stadigvæk den traditionelle voodoo. Kirken på stationen favner bredt, og anvender ofte mere kulturradikale elementer i deres dyrkelse. Dette gøres under tætte hensyn til de originale værdier, og kirken har haft succes med både at holde på de konservative kræfter samtidigt med at kunne forny sig, så den er relevant for de yngre generationer. 

Holdleder: Rikke Timmermann (Rt1992@live.dk)

Besætningen på Lady Marion

Lady Marions besætning har et rygte for at være dygtige til bjærgningsopgaver, og ordret i stationens fugtige luftsluser er at det er her man kan finde de specielle reservedele til udskiftning på beskadigede fartøjer. Besætningen er blevet så dygtige til at finde og sælge de sjældne reservedele, at man ofte høre navnet efterspurgt af tilrejsende handelsfolk, som søger de helt sjældne dele. Man kunne misforstå besætningen som en svag besætning, men når man har set andre besætninger været strandet på stationen i ugevis, når et dårligt forhold til besætningen på Lady Marion, har betydet at reservedele ikke har været tilgængelige, så behandler man besætningen med stor respekt.  

Holdleder: Tine Fink Bagger

Besætningen på Skib Y2135

Holder arbejder stadigvæk på et koncept og et navn til deres hold.

 

 

 

Holdleder: Joachim Dittman

Boomtown arkader

Boomtown Arkaden er snart klar til action, og næste uge bringer vi masser af sjovt udstyr med os. Vi har alt fra klassiske spillemaskiner til VR-headsets med Haptic suits. Så kom forbi Boomtown Arkaden på Rumstationen og oplev en fantastisk blanding af retro og futuristiske oplevelser.
Vores samling af spil vil tage dig tilbage i tiden og give dig et nostalgisk sus, samtidig med at du kan udforske nye dimensioner med vores topmoderne VR-udstyr.
Slap af med kolde drinks og popkorn, mens du udforsker vores fantastiske univers. Vi er sikre på, at du vil have en uforglemmelig tid i vores arkade.
Ses vi?
Holdleder: Sune Grube

Astrobar

Velkommen til Astrobar, det ene af de gode steder på denne skønne station hvor det er muligt at få noget til ganen. Dette er baren hvor Captain Alex Vega (tidliger Captain) vil tage godt i mod de frie folk af stationen. Server (forhåbenligt) en kold øl eller sodavand til de trøstige borger, eventyrlysten bestætinger eller forretningsmand som mangler et godt og sikkert sted at slappe af, finde nogle nye muligheder enten i arbejde, bekendt skaber, måske et lille vædemål eller 2. det er også stedet for fortællingerne har plads, kom og fortæl om jeres seneste tur ud i rummet, jeres sidste sejr eller drik en øl over en falden kammeret. dette er stedet for mulighederne er lige så store som jeres rumskibe.

Holdleder:

Little Misha

Little Misha’s Mercs All brawn, muscle and a ”little” sprinkle of gunpow(d)er. The cosmonauty-pirate-mercenary-crew of the ”proud” ship Little Misha. All claim to be former ”elite” soviet-ukrainian soldiers. Now found their way to port in New Tortuga and open for ”honest” work and shenanigans. All ”simple” men, who ”tries” to live up to a ”traditional” pirate’s values and way of life. Bullies. Disruption. Might makes right. Great love of gear & guns. Adheres to ”correct” use of quotation marks. Likes their enemies as they like their vodka – ice cold.

Share with #ROD5